Passer au contenu principal
Paupières

Øyelokks-kirurgi uten arr

Teknikk opprettet og perfeksjonert av Dr. Ricardo Hoogstra i 20 år

Siden 1995 bruker Dr. Ricardo Hoogstra karbondioksidlaseren til å forynge og stramme huden på øvre og nedre øyelokk. De fete posene i de øvre øyelokkene gir vekt i øvre øyelokk, noe som gir uttrykk pour tretthet, tristhet og alderdom.

Laser øyelokk manipulant

Dr. Ricardo Hoogstra fjerner fettposene fra øvre øyelokk gjennom et minimalt snitt i øyelokkets indre vinkel. Dette snittet trenger ikke suturers, det lukkes alene

De fete posene på de nedre øyelokkene fjernes gjennom et snitt i bindehinden, som også lukkes av seg selv.

Fordelen med denne teknikken er à den ikke gir noen skade på anatomiske strukturer, forlater ikke arr og produserer ikke komplikasjonene som er så ofte sett med konvensjonell teknikk som sclera show og ectropion. Huden på øvre og nedre øyelokkene forynges med Laser au dioxyde de carbone.

Huden vil gjenopprette fra laservirkningen i gjennomsnitt på 3 to 7 dager.

Dr. Ricardo Hoogstra velger energien som skal brukes i henhold til graden av aldring av hud og sosio-yrkesmessige behov. Hvis det er en ung pasient med liten slapphet i 3 dager, vil det fungere. På den annen side har pasienten mye slapphet og kan forlate sin aktivitet 7 til 10 dager, mer energi brukes til å oppnå større foryngelse.

Bruk av energi er in faktor som alltid snakkes om på forhånd med pasienten.

Je dag bruker Dr. Ricardo Hoogstra ultralyd, ULTRAFORMER, hos pasienter som trenger umiddelbar gjenoppretting.

Foryngelsen av huden oppnådd ved virkningen av karbondioksidlaseren kan kontrolleres i en uke, og forbedringen fortsetter i 90 dager, og effekten varer i mange år.

Fordeler med CO2-laserstøttet estetisk blepharoplasty med null arr.

  • etterlater ingen synlige arr.
  • ødem minimum
  • mindre blåmerker
  • Ikke produserer komplikasjoner av de nedre øyelokkene som vi så ofte ser i konvensjonell blepharoplasty som Ectropion og Sclera show.
  • Ikke ned i øyenbrynene, og vi kan unngå tradisjonelle bivirkninger av den konvensjonelle øvre øyelokkreseksjonen som aspektet av tristhet, tretthet og gammelhet.

Blépharoplastie au laser: før og etter

Laser øyelokk: résultat

Takket være fremskrittet til laserteknologien har Dr. Ricardo Hoogstra forlatt de gamle konvensjonelle teknikkene og gitt til pasientene naturlige resultater uten ar, uten skade på anatomien med full foryngelse av huden med raske og langvarige resultater.

Spørsmål og tvil

Hvis du ønsker å gjøre à forespørsel, kontakt oss via e-post på [email protected]

Fermer le menu